Thursday, February 2, 2012

~~ berswimming pool at cova square damansara ~~

masih mood ber MC an lagi..smlm g mesra,dapat sambung MC lagi tuk hari ni dan esok..smlm memang amik cuti awal2 sbb nak ke mahkamah syariah petaling urus hal sijil faraid arwah ayah......huhu..nih nak cite hari ahad lalu punya kejadian neh..punya lama la peram,huhu...x sempat la dgn nk jaga anak yg asyik nak menempek kat kite je kan...lalala...k lh jom tgk entry bergambar jerk...luas kolamnya...ni tuk org dewasa...umah yg nampak tu masih dalam pembinaan..cantik snap view dari sini sbb terletak di tempat tinggi...

jom tgk aksi aryanna riang gumbira bermandian2....
x de sapa pun time ni..aryanna sorang jer...so memang havoc la dia dok berkubang tuh..hok kolam budak,x dalam mana..sampai paras lutut jer...tu pun dia masih x berani nak ke tgh,asyik lah dok berpaut kat tepi2 jer...
seronok sakan dok main air tuh...
best dok sini..angin sepoi2 bahasa..almaklumlah di tempat tinggi kan...tasik nun jauh di bawah tempat org dok jogging ptg2....mama x ketinggalan suh si ayah snap2..hihi....

tu je cite kami hari ahad tu..si tecik x bawak,tinggal dgn ibu..kan dia kena ciken pox...kang bwk berjalan merata tersebar lak virus tu,huhu.....
Post a Comment