Friday, February 10, 2012

~~ bz mengemas ~~

asyik dok cite pasal g perlis,naik jemu lak ...masih bnyk benda nak dicite dan bnyk part yg bakal menyusul,heheh....k lah,sambil dok perah2 otak nak buat entry perlis,dalam masa yg sama gak,mama dok sibuk mengemas lab..sbb mama bakal berpindah ke lab lain yg lebih advance,heheh... semester yg bakal dibuka nanti..mama akan menggantikan rakan opismate yg berpencen pada 13hb ni,so by next week,mama kena berpindah dah..dan lab mama ni akan diganti oleh org lain....
ni kertas2 yg mama dah pilih2 dan asing2 kan...kertas/buku ni nak guna lagi tapi belum masuk lam kotak,jadi dok berterabur lagu tu lah....
kertas2 yg bakal dijual,dah x pakai pun siap2 masuk plastik n kotak...
fail2 yg belum masuk lam kotak..dok berterabur lagi...harap by next week leh clear semua nih...


notakaki : psst psst minggu depan mama bakal ke USM,Penang ada lawatan kemahiran saintifik,nama mama tercalon..ke utara lagi la nampaknyer...... :)

Post a Comment