Wednesday, February 8, 2012

~~ @ perlis part 2 (asia letrik) ~~

kami bertolak ke perlis pagi sabtu (4hb)..tapi x lah direct drive dari kl..jumaat malam tuh kami bermalam di kulim,umah adik ibu mama....tapi x dok amik gambar pun sini..x ingat sudah seh....so smpai ke perlis tghari cam tu,siap singgah umah kawan arwah ayah di kodiang,kedah...pas tuh,bertandang ke kedai tmpat ibu mama keje dulu...masa ni tmpat penginapan lum cari lagi..letih sudah weiii bdn2 ni....terus singgah sini dulu... motif utama dtg ke perlis ni pun nak menziarah rakan2 lama,saudara2 arwah yg dah lama terputus hubungan semenjak ibu dan ayah bercerai...cuti pun x lama,so memang kena pandai main dan jimat masa lah kan..
asia letrik nama kedainya...tempat menjual aksesori elektrik....lama ibu keje ngan cina nih...rasa hampir 10 tahun kot...tapi dah x de rezeki nak meneruskan kehidupan di sini lagi kan....tinggal lah kenangan jer....


ini tauke so...dah berubah,nampak makin berumur..dulu masa mama kecik2,muda jelita je tauke so ni...
sesi borak2 bertanya kabar dan mengenang cite2 lama....si kakak tu sibuk la time nih nak menulis la,nak mewarna la,last2 terbeli gak buku mewarna dan set colour satu kat kedai sebelah ni...

<<> dah boring2 dok menunggu ibu berborak dgn tauke dia,kami adik beradik pun pe lagi,sesi snap menyenap lah..hahah...mama yg keletihan...amar yg masih ceria lagi....
berposing kat luar plak.....dgn adik mama yg no 2..si tukang drive..hehe....

sebelum balik,brgambar ramai2 tuk kenangan...aryanna n ammar dapat gak angpow rm 10 sorang..adik2 mama yg 2 org tu pun dapat gak..untung kome yer...hihihi...


part 3 - tempat kami menginap plak..daaa....sehingga ketemu lagi....

Post a Comment