Wednesday, February 22, 2012

~~ beriadah di ptg ahad ~~

semenjak balik dari penang jumaat baru ni,x sempat nak buat entry pun..masuk2 keje terus sibuk dengan lab yg akan start x lama lagi..nak buat pendaftaran lab la,nak prepare alat2 amali g...mcm2 lah..skrg ada masa terluang sikit ni,smpat lah nak buat entry baru..apekehey blog x berhupdate kan?...huhu...bnyk benda nak cite ,tapi x pe kita mula dgn cite yg fresh ni dulu k...
ni nak cite masa beriadah di ptg ahad baru2 ni..saja bwk anak2 jalan amik angin ptg sambil berbig apple..hehe......mula ingat nak g putrajaya bwk si kakak main beskal,rasa malas lah jauh sgt kan..tup2 dapat idea jomlah kita tgk angsa kat de mines..jgn x tau yer,kat the heritage sebelah ujung dkt dgn tasik ada tmpat sarang (sarang ke erk?) angsa...tapi masa g tuh,x de pun angsa nyer...yg ada replika2 pelbagai binatang..dulu x de benda ni semua,skrg dah ada...sambil beriadah,sambil snap2 kan....jom layan gambar,merepek melalut bnyk2 pun x guna........
kakak nak bergambar dgn arnab.. kt tgn tuh gula2 pe ntah lupa namanya..sempat g pow mama yer masa masuk dalam de mines, wlaupun sekejapan just nak beli big apple donuts je time tuh...memang nak lepak2 makan kat sini...
dgn tikus lak,eiiii geli mama nak pegang wlaupun hanya replika..baju i love penang,mama beli masa g penang baru2 ni....
dgn replika harimau lak...aummm...
cak !!! mama dgn amar dgn haiwan kesayangan amar,hehehe.....alolo tomei time ni amar tgk kamera.... baju ammar ni pun mama beli kat penang gak,tom n jerry theme....
amar dgn arnab comel !!!
mama dan anak!!! begamabr dgn naga mengganas....
beriadah sesambil berbig apple ler kita....amik 6 ketul..makan nyer 4 ketul,2 lagi bwk balik mkn kat umah...
lepak2 time .....mama with anak bujang,amar...
kakak with ayah..kakak dok menjilat tgn....
Post a Comment