Thursday, February 9, 2012

~~ @ perlis part 3 - sri mawarni inn ~~

yezza,pas dah penat singgah sana,singgah sini..akhirnya part yg paling ditunggu2 tiba..time to check in..time ni pun dah dekal kul 4 lebih kot...pusing merata cari hotel yg under budget jer..hotel seri malaysia pun ada try tanya gak,tapi family room full lah pulak..last2 dapat gak hotel kat tgh2 bandar kangar,senang gak klu nak ke kedai2 area ni dekat je jalan kaki,x yah naik kete kan...
sri mawarni inn ..... gamabr ni time ni dah nak check out..huhu...rate semalam rm 110 sebilik..ok lah kan...
bilik satu katil jer..tapi tilam tu boleh diangkat bwk turun..jadi mlm2 nak tido kami angkat tilam tu sambung sekali ngan tilam yg bwh tu..jadik la besar...huhu..actually,bukan katil ni,tapi tilam 2 bijik...tu nampak tinggi..haha...bilik agak luas jugak la....ok lah tuk tido 2 malam...siang bnyk berjalan jer...
time ni dah nak kuar balik g jumpa kwn adik mama...ruang nak ke bilik berlorong2....
ni plak time nak balik,snap kat area foyer ni...
antara lain2 deko dalam sri mawarni inn ni....ececehh,mama verangan bujang bergambar ngan itik2 comel..hehehe....

ok abis part ni..nanti part lain cite tentang sesi ziarah menziarahi sauadara yg dah lama x jumpa semenjak brpindah kuar dari perlis ni....
Post a Comment