Friday, February 10, 2012

~~ @ perlis part 4 - ziarah pak teh santan ~~

pas dah g jumpa kwn adik mama,kami berdezup plak ke umah sepupu arwah ayah,pak teh santan..actually,bukan dia jual santan,tapi kwsn tmpat dia tinggal tu namanya kg santan..heheh...kami sefamily pun pernah duk kat area ni gak,sblum kami semua berpindah ke kuarters polis di bandar kangar...ingat g,ibu dok kayuh beskal g amik mama dari tadika..dgn kendong adik mama yg no 3,yg no 2 duk kat carrier kt tgh2 beskal tuh,ala yg mcm bakul tuh tuk letak budak2 tuh.....kenangan betul lah semua tuh....
ni lah pak teh,sepupu kepada ayah..dah lama x jumpa dalam 5,6 tahun gitu..pak teh pun dah x berapa sihat sgt dah....
sesi borak2 sambil menikmati hidangan yg disediakan...hohoho..tgh2 borak mengenang kisah arwah,sebak menguasai suasana..sob sob sob...yg pakai cermin mata tu,mak teh...masih maintain muda giteww...
org dok berborak boleh deme berdua ni dok layan gambar...haisshh...si aryanna tu buat oreo giteww cumelll,hehe...
time nak balik dah ni,siap bersalam salaman,berpeluk pelukan...mama lah tu..huhu...time ni tiba2 mak teh sebak,x tau nape,dan2 tu jugak mama pun turut sebak mengalir air mata ni...
sebelum balik,bergambar beramai2 tuk kenangan di masa hadapan..tah tahun bila boleh ketemu lagi,andai kami balik ke perlis,boleh lah berjumpa lagi...semua anak dara tuh,adalah cucu pak teh..dah besar2 belaka..dulu kecik2 comeii jer...
Post a Comment