Friday, December 23, 2011

~~ makan free @ sendayan ,seremban ~~

hehehe..makan pree tu maknanya makan kenduri lah kan...pas dari sukaneka kami bergeas ke seremban ..perjalanan mengambil masa daam 45 minit gak..bertolak kul 1.30 ptg...sah2 lah time tu perut semua berkeroncong giler2 kan...sampai sana jam 2.15 pm..

sampai2,kami bergambar dulu..biasalah semuanya kaki posing kan...tgk ary,mcm nak menahan apa jer dari jatuh atas pala dia..hahaha....

kami lagi...jgn jemu k...masa kami smpai pengantin dah abis bersanding...kami pun terus g makan,dah lapar giler ni..kena plak lauk nya fuhh terangkat..org nogori masak lemak x tinggal,pas tuh ada ikan masin, tempoyak pucuk ubi,ayam bakar n kuah nya...fuhh memang menambah2 x hingat..sedap sgt..wlaupun simple jer menunya...best gak kat sini,ada acara karaoke..boleh dikatakan semua ahli keluarga pengantin menyanyi..diaorg ni memang minat nyanyi kot...memang x sunyi dari lagu,pas sorang,sorang menyanyi..kami pun melayan perasaan jiwang la memasing..hihi...

dah pengantin x da,kami lah jadi pengantin beramai2..hihi...bergambar kat pelamin...
ok ni dia pengantin..yg tgh2 gatal duduk bersanding tuh,adik aku no 3,wawa n bakal adik ipar aku,helmi...adik x adik lah sgt,sebaya ngan aku tuh..mcm mana pun kena panggil aku kak long gak..hihi..yg perempuan tuh adik helmi no 2...adik kawin dulu dari abg....

sesi potong kek....kek 2 tingkat..dapat gak kami merasa...

nak balik dah..salam2..ni mak pengantin..nampak muda mak dia..x tau lah umur bape..adik beradik helmi semua 8 org..tapi tgk mak dia maintain jer kan...
wohaa hepy memasing nak balik erk,tgk ary apa ke benda jer lah yg dia main tuh...grrrr....
Post a Comment