Wednesday, December 28, 2011

~~ christmas holiday ~~


cuti baru ni x g bercuti mana2 pun..just jalan kat area2 sini jer...meluangkan masa ngan family jer..berwayang2,berboling,berpizza hut,berjalan2 cuci mata....tapi sayangnya semua x de gambar..excited memasing nak main bowling smpai 4 game hamik kau..satu gambar pun x de,hampehhh....masa berpizza hut lak,pun x de gambar,sbb pas main semua dah lapar giler kan...ingat nak makan jer...pas makan,jalan2 cuci mata lak..ibu n adik2 aku ada lah beli brg2gak,masa jalan2 ni baru teringat nak tangkap gambar kan..so jom tgk deco2 christmas kat da mines ni...
dalam dok berjalan2 tuh,jumpa santa claus n da geng..so apa lagi jom snaping...hihi....aisehman,tercekci la ammar..apa la maksu dukung shaye mcm ni,malu shaye nampak perut giteww,hehehe....
kat pokok krismas lak..ibu aku over posing gitew...tgk si aryanna,time nih bad mood..sibuk nak suruh dukung nak tgk budak2 dok main skate board kat sebelah tu..ala2 mcm kat sunway pyramid tu,ice skating....tapi nih,x de ais pun..just papan putih jer...huhu...

alamak,terposing mcm retis la plak memasing..hehhe.....

kali ni ammar masuk forum nak posing ala2 retis lak..hehehe....
Post a Comment