Tuesday, January 3, 2012

~~ serprise party for my beloved mum ~~

cantik punya plan..tapi terkantoi gak oleh anak aku sendiri,hahahaa..mana x taknya,maktoknya aka ibu aku,seharian 30 disember baru2 ni bekerja..dari pagi smpai ke malam...mlm kejadian tuh,dia balik jam 10 malam..so siangnya,memang sempat lah kami adik beradik buat plan bagai kan..buat persiapan semua...alih2,masa on da way ke temapat kejadian,boleh plak si kakak aryanna terrbocor rahsia,bukan dgn niat k..bagitau "atok2,ada kek ary",hahaha..wlaupun hakikatnya dia x bagitau tu kek maktoknya,tapi kami rasa ibu mesti dah boleh agak lah..hahaha..bila teringat,rasa lawak lak,ada anak yg minah kepochi tulll...kekeke....

kek SR ....x silap chocolate fudge ke namanya..hahha..nampak sgt bukan peminat tegar SR..sekali sekala beli kek mahal sikit..selalu kami beli kat baker cottage or king jer...

ibu kena surpriseeeee kat dataran putrajaya,masa tuh peranan aku lengah2 kan pusing ke lain,bwk borak2 ngan dia...sekali adik aku ila,dtg dari belakang,surpriseee dan kami terus nyanyi lagu "hepy besday "..ramai gak org kat situ malam tuh,almaklumlah malam tahun baru kan,ramai org lepak situ...kat presint 2 ada konsert,kata nya ada pertunjukan bunga api gak,tapi kami x sempat tgk,sbb stucked dalam jammed nak ke dataran ni lalu jalan short cut...masa time nyanyi2 tuh,ramai yg tgk2 ahhh pedulik apa kami,hahaha....gambar x cantik la,entah apasal x tahu..yg lain ok jer gambar..gambar tgh surprise kan ibu ni x berapa menjadi la..haissshhh...

kami sekeluarga...my husband tukang tangkap gambar ni...ammar tgh tido pun angkut jugak,x kire...mamanya sibuk nak berparty...hahhaa....

ibu tgh tiup n potong kek..aryanna merajuk hati, dia ingat kek untuk dia,alih2 maktoknya yg potong...sian anak mama...bad mood sbb baru bgun tido pun ye jugak tuh...

menu mlm tuh..satay,nuuget,ayam goreng n air cola...simple2 jer..janji peringatan tuh penting...


aksi kami tgh makan bersila lewat malam...best..angin sepoi2 bahasa,nyaman jerk rasa...
present time...pejam mata dulu.....dah mcm ape dah aku tgk..hahaha....

time buka...jeng...jeng ....jeng.....surprise nak tahu apa kebenda tuh....
tadaaaa...beg tangan dari F Timber...kami collect sorang sikit beli hadiah ni..time nih si kakak siap nangis2 g,tuh yg maktoknya ajak bukak hadiah sekali tuh,hihi..tunggu besday ary nanti mama bagi hadiah k...
gambar last,bnyk sgt gambar nak kena pilih2 x suka lah,heheh..kiss tu ibu..mmuahhh sayang ibu.... :) ..tgk ammar,syok tido sampai terkangkang2 kaki..haha...

notakaki ; bulan jan ni ada 3 org ahli keluarga ku yg sambut besday...first,of cos la my beloved hubby pada 14 jan dan adik bongsu aku pada 23 jan....huhu..tunggu plan apa plak lepas ni k...

Post a Comment