Wednesday, January 25, 2012

~~ hepy belated bufday ~~

HEPY BELATED BUFDAY to adik bongsu ku,ika pada 23 jan yg lalu,jatuh pada hari raya pertama tahun baru cina,heheh...sian dapat limau ajer,status ika kat fb..kehkeh..mana x nya,smpai ke malam,no celebration utk dia,so dia ingat org dah lupa akan besday dia..tapi tu lah family kami kan penuh dgn kejutan...akhir kata saat jam menjelang jam 9 mlm,celebrate jugak kat chop n steak sri serdang...pandai jugak bakal adik ipar aku,pakwe si ika tu,buat kezutan kat dia...kata mlm tuh,mkn dgn bakal mak mentua ika,mana x kelam kelibut si ika nih gabra terlebih nak jumpa bakal mentua,hahaha...ye lah sbb tgk meja dah reserved kan,of kos dia tnya sapa lagi yg nk dtg mkn nih..hahah...pandai idea...
omak kau,terkejut oden,eceh2 malu2 kucin konon kena surprise..hehe...nampak x tgn aku dok hulur pisau tuh,mcm nak rompak jer,kahkah....

jom tiup!!! ....si kakak tu mana leh lepas,setiap hari jadi org,hari jadi dia gak,hehehe....
celebrate sekali besday my hubby.....terkial2 nak tiup lilin tuh,hahah....

menu !!! menu yg sama jer,x tau nak order pe dah..balik2 makan kat sini jer,sri serdang nih x bnyk kedai makan la....tu je nak cite,cuti ni x kemana dan x byk aktiviti pun....
Post a Comment