Friday, January 20, 2012

~~ apa nak buat cuti ni? ~~

selamat bercuti panjang semua....dan selamat tahun baru cina kepada yang menyambutnya...cuti panjang nih x tau g nak ke mana...yg pasti kami kat serdang je,x balik kg pun....kemungkinan nak ajak my family g berkelah kat PD lah..dah lama x g mandi kat sana..tapi satu benda confirm yg dapat mengisi aktiviti cuti aku nanti ialah
tadaaaa....novel slot....hehe...dah siap2 pinjam ngan kwn tadi..nak baca cuti ni,insyaallah 4 hari nih leh abis baca,.....klu x ke mana lah kan...huhu....yg novel bertajuk "AKHIR SEBUAH CINTA" tu tebal sikit....dah start baca pun tadi...

lagi2 nak buat apa erk cuti ni?...hmm,nak kemas umah,nak cabut2 rumput kat belakang umah yg menjalar tinggi tu....tu je yg terpikir saat ini...tnggu je lah entry next week,ke mana kami pegi mesti akan diupdate kan dalam blog ni...daaa....enrty pendek dan ringkas jer,haha...

Post a Comment