Tuesday, January 3, 2012

~~ kakak aryanna dan uniformnya ~~


dari malam tadi lagi,si kakak aryanna dah sound mama "mama,esok kejutkan ary awal k..nak pakai baju sekolah "..heheh,semangat tul dia nak ke sekolah ngan uniform baru nya tuh...budak2 tadika islam koperasi upm dah start sekolah hari ni..sek rendah belum start lagi hari ni kan..esok baru sesi persekolahan bermula...jom kita tgk aksi nya...
bergambar dgn cerianya..siap wat tanda peace g...bergambar ngan beg sekolah barunya..

ni gambar versi tv belakang tutup..boleh plak dia kata,ala mama nih,x cantik arr tv tu bukak,hehehe....
dah siap pakai tudung...gambar mula2 tadi,lum pakai tudung,sbb nak bagi rambut kering dulu...dah kering sikit,sibuk nak pakai tudung lak...tapi entah lah leh bertahan sampai ke ptg atau tidak..harap leh bertahan lama lah..huhu...

close up beg sekolah aryanna..rm 39.90 beli kat kedai jual barangan sekolah kat area seri serdang sebelah kedai KK MART yg baru bukak gak tuh....x abes2 nak kaler pink,n gambar princess mincess,hehe...
Post a Comment