Thursday, May 29, 2014

~~ sambutan harijadi utk makngah n aryanna ~~

hehehehe..x abis2 pasal besday lagi kan...semalam adalah hari lahir adik mama yg no 2 tuh yg keje di upnm tuh....selamat hari jadi makngah,moga2 cepat naik pelamin,x sabaq nak makan nasi minyak dah ni...hehehehe...

wassap2 ngan adik bongsu komplot2 bagai,so terjadilah sambutan hari jadi tuk makngah n aryanna..hari tuh mama x beli pun kek tuk aryanna..just mama belanja kfc jer.....so smlm celebrate sekali..kemain happy aryanna tgk kek tu utk dia jugak n dapat hadiah jugak dari makngahnya...tq makngah....

mama n maksu g beli semalam..bakers cottage sajok..kali ni try kek ice cream lak..not bad, boleh lah..tapi cepat cair ler..smlm org kedai tuh cakap leh tahan sejam....dia siap bagi box dia...tumpang kat freezer kedai makan chop n steak tuh..hahahah...comel x kek ni?...hehehehe....

suh ika p booking dulu..takut ramai..sajer nak try tempat yg bersila ni..hehehe..klasik sikit kan...muahahaha..budak berdua tuh buat mcm umah dioarg jer...kuar masuk,kuar masuk....heheheh....

besday girl.....aryanna ber baju tido jer..ahhh malas lah mama nak siap2 bagai...apa yg sempat je rembat..hahaha...
Post a Comment