Monday, May 12, 2014

~~ hari istimewa utk mu ibu ~~

alhamdullillah....sempat juga semalam celebrate hari ibu sebelum ibu bergerak ke bandung selama semingu ni...ikum program UPMTACT....yuuhuuu..syoknya.....jgn lupa ole2 yer bu..eh....hehehehe....

first tu, memasing cam buat diam jer...ingat dah xder ape la kan..cuma wish tu mmg awal2 dah wish k..x cukup korum lak tu..ila outstation,wa x de....smlm pagi smlm mama n ibu n makcik ada meeting tahunan kkqs(khairat kematian qaryah serdang) di fakulti kejuruteraan.....so setengah hari dah ada kat sana....tup2 adik bongsu whatsapp kata nak beli kek tuk celebrate hari ibu sebelum dia g bandung..so oklah..lets celebrate bebeh....malam pun malam lah....janji semua ada....

cerita awal pagi...

sempat lagi bergambar tuh..heheheh...

siap ada cabutan bertuah lagi..mama dapat hamper tau..makcik mama lak dapat dinner set....ibu jer x dapat ape2..sian ibu..hamper tu bukak n makan ramai2 kat umah ibu jer...

masing2 comot jer..adoiii..hahaha...

kek tuk hari ibu termasuk la mama jua...huhuhu....

SELAMAT HARI IBU kepada ibu mama yg telah membesarkan kami dengan penuh kasih sayang sehingga kami berjaya dan memilikinya apa seadanya sekarang....hanya engkau lah tempat kami bermanja dan mengadu domba....I LUV U MOM....terima kasih atas segala2nya......
Post a Comment