Friday, May 23, 2014

~~ happy birthday my darling ~~

genap hari ni 23hb aryanna dah 7 tahun..alhamdullillah..membesar dgn sihatnya..dan nakal juga kdg2 suka mengusik adik,x nak beralah dgn adik aduiii..penin pala mama..lum ada anak 5,6 org tuh..baru 2 org dah terbalik dunia korang kerjakan...hahahaha......

status mama kat fb ri ni..tq kwn2 suadara mara yg wish n like.....

dari smlm dia dah ingat dah besday dia..almaklum ler sejak dah sekolah ni dah tahu tarikh n bulan sekian2...mama2,esok 23 kan, 23 bulan 5,besday ary kan?...yeayyy...heheheh..gitu lah dialog dia mlm tadi....ayah nya siap cakap,kakak fikir nak hadiah apa..nnti ayah dapat gaji,ayah belikan kongsi ngan mama..heheheh....laju je ckp ary nak kasut..hahaha..dah berpuluh kasut kat umah tu syg...beli la benda lain pulok....heheheh.....

celebration???hmmm tgk lah....sebelum2 ni, dia di sekolah tadika mmg klu time besday dia je,mama dah tempah kek n siapkan jajan2 sikit tuk celebrate kt skool..tapi tahun ni dia dah darjah 1 so x dpt la nak celebrate mcm tuh lagi...nnti mlm mama belanja makan yer syg...syg nak makan apa ckp jer...mesti klu suh dia request,nak kfc jer memanjang..hehehe....jemu la mama..hai mama,ikut selera anak ke selera mama ni?...hehehehe....


moga nur aryanna qistina,menjadi anak mama n ayah yg mendengar kata org tuanya,anak yg solehah,anak yang baik akhlaknya,kakak yg baik kepada adik2nya dan segala doa2 yg baik2 lah tuk anak kesayangan mama ni...SELAMAT HARI LAHIR,SAYANG...MMUAHH....we luv uuuuu......
Post a Comment