Thursday, December 26, 2013

~~ @ taiping perak,homestay yg selesa ~~

salam hari khamis semua..sure hari ni dan esok ramai yg bercuti direct ke tahun baru kan....mama still keje macam biasa...x de nak ke mana pun...just buat preparation tuk persekolahan aryanna je next week....

k lah, ni nak cite yg dah basi pun..mama dan kawan2 ke taiping,perak pada 20 & 21 dec yg lalu..menghadiri majlis perkahwinan kawan satu batch bridging dulu....kami berlima naik satu kereta jer dan menyewa satu homestay yg berdekatan dgn umah pengantin...

so kami tolak ke sana dah ptg n then sampai ke sana jam 10.30 mlm mcm tuh..ujan jer sepanjang jalan..memang sejuk lah duk dalam keta tu n x sempat nak melelapkan mata pun..masing2 asyik berborak jer..hahahaha....

malam tu smpai2,terus makan kat umah syidah...tempoyak uuuu...sedap....n then baru balik homestay,berehat n heavennya bila dapat luruskan pinggang..hehehe...eleh macam lah kita yg bwk kete kan...hahahha.....

alhamdullillah..dapat homestay yg selesa bangat..umah teres 3 bilik..rm 150 semalam....ok lah tuh...umah pun besar....

ruang tamu nya...

ruang makan....

ni bilik kami bertiga (perempuan)....

ni dari pandangan depan jalan....


k,nnti cite pasal majlis perkahwinan syida & pasangan..klu buat dlm satu entry panjang berjela lak nnti...




Post a Comment