Monday, December 16, 2013

~~ hari kedua | mandi kolam, check out n paya indah wetlands ~~

so seperti yg dah sedia maklum,after breakfast semua,apalagi cargas la terus ke kolam.....nak balas dendam lelama sikit berendam kat dalam nih,kang jam 12 tgahari dah nak checkout kan...kolam ni dibuka dari jam 7am - 7 mlm.....

kat tempat breakfast..kami berlima je dapat makan sedap kat sini..yg lain,makan kat apartment....dak ammar free of charge....

posing2 dulu sebelum terjun kolam....

peace!!! bukti kami dah smpai sini.....x sabaq nak terjun dah neh....

ala2 cutenya dak ammar posing....

hah!!! mak dugong nak terjun kolam dah..heheheh......

pakcik yg sakit tuh x turun..ada sepupu laki yg jagakan....so puas lah kami berendam kat sini..lama jugak wooo...hari pun x panas,memang best lah mandi even ni kali kedua mandi kat sini bagi family kecik mama....memang x jemuu...

saksikanlah keriangan kami di sini !!!














pas dah sudah mandi.makan2 sisa2 bekal yg ada,siap2 nak check out dah...so tamatlah entry morib neh.....ondaway back,tersinggah la pulak ke paya indah wetland sbb dia satu jalan jer....x dirancang pun.....kat sini masuk free..brhnti kat pondok jaga,amik map n leh pusing satu kwsn tgk binatang...antaranya....

buaya....

besar2 buaya kat sini hoiii...takut ngengoknya.....







tu je sempat snap....bateri camera dah kong..so babai lah jwbnya.....

p/s lum buat persiapan sekolah tuk aryanna lagi..aduyaiiii....
Post a Comment