Friday, December 13, 2013

~~ suasana malam @ pantai morib ~~

ok,jom kita sambung kisah kat morib hari tuh....ok seperti dalam entry yg lepas,malam tu kami lepak2 kat pantai morib jer..mujur masa tuh dah x hujan dah.....

kat sini ada konsert apa ntah...gerai2 jualan pun byk kat sini..sempat grab beg kecik rm 10 satu...cantik n murah lak tuh....seperti biasa,dak ammar pau mama toylah lah...besar gabak lak tuh....

tuh lah dia..ala2 ultraman dah....

dah abis jalan2 tgk gerai cuci mata cuci wallet,g amik angin malam lak kat tepi pantai sambil ditemani nyanyian konsert mlm tuh..buleh pulak lagu jiwang2 ..haaaa kemain layan perasaan memasing..kihkih....


us.....pantai kat blkg tuh ,x nampak, gelap....

n then aktiviti seterusnya g lepak2 minum jer..area situ ada bnyk gerai makan....semua pun hampir penuh ngan org....order kerang rebus n satay....nak order sotong bakar cam ramai org jerk...tapi nmpk cam best je ,nnti one day nak trylah....



one moment @ pantai morib.....

kat situ jugak ada playground,so bagi dak ammar layan tuh dulu..biar dia letih kang balik tido jer..hahaha....

k,abis tuk malam tuh..sok paginya baru sesi terjun kolam pulak...so nntikan di entry yg akan dtg....maybe akan bnyk gmbar jer...mak dugong,anak dugong,pak dugong semua ada....hahahaha....
Post a Comment