Friday, December 13, 2013

~~ borong buku @ BIG BAD WOLF BOOKS ~~

ok hari ni mama rajin nak up entry banyak sikit dari kebiasaan..hahhaa....time rehat tghari jumaat yg panjang ni x kemana so bolehlah hadap blog kejap...perut pun dah kenyang makan kat program kursus tadi..mata lak x ngantuk...hahaha...

ok ni cite pada hari cuti sultan selangor baru2 ni....plan nak ke sini malam selasa tuh....tapi entah cam mana en hubby kata malas nak tempuh jammed so ke downtown mines la malam tu...sempat rembat sepasang selipar tuk bebudak tuh,mama lak dapat beg sandang,lama dah nak cari beg ni,senang sikit kan....pink kaler gitu....hehehe..

pertama kali mama dtg ke MIECC MINES ni...sebelum ni pun pernah diadakan jualan /pameran kat sini,tapi mama memang x pernah jejak lagi..besar jugak eh dewan dia..hehehe...selesa jugak walaupun org ramai tapi x lah smpai tahap sesak giler smpai berlaga bontot x leh berjalan langsung ....adegan berebut buku bagai pun x de..ehehe...

lama jugak kami kat dalam ni..section utama kami  nk g ialah  bahagian kanak kanak/activity..so memang bnykkkk sgt buku yg menarik dan murah lak tuk..rm1,rm 2 ,rm5,rm 10....macam2 hargalah bergantung pada keadaan buku....rambang biji mata weiii macam nak pilih baju juge kekdahnya...hahaha.....

pelbagai buku bertingkek tingkek....

bahagian kanak2....

dah puas pilih memilh kat area kanak2,mama ke bahagian malay novel lak.....

pelbagai novel adaa.....

mama ralik memilih sian dak ammar smpai keletihan ..hahaha..tapi dia  minat gak tuh ngan buku2...ada satu buku tu penuh ngan gmbar binatang jer,leka je dia tgk n mama pun amik lah beli tuk dia....


mama,cepatlah..adik dah letih...hahah...time ni ayah dia ke mana,mama ke mana...bwk haluan masing2 cari buku n anak sorang satu jaga..hahahhaa.....

nih antara buku yg diambil....pas tu sort balik mana yg penting n mana yg tidak penting.....

tgk smpaikan gmabr mama kena amik pun x sedar...khusyuk sgt membelek buku.....huhuhu.....

nih lah dia hasil pancingan kami kat BIG BAD WOLF BOOKS....total rm 40....so berbaloi2 ke x?...berbaloi2......

this book rm 18..hard cover....satu buku yg sgt berbaloi2 beli..memang x rugi......

so pada sesiapa yg belum berkesempatan dtg,silalah terjah skrg..jualan sehingga ahad ini sahaja...dan dibuka 24 jam....



Post a Comment