Friday, December 13, 2013

~~ program I LOVE U 2014 anjuran KEPERTAMA ~~

salam jumaat semua....mama nak cite pasal event fresh dari ladang ni...kisah percutian ke morib tu nnti dulu ehhh...heheh.....ni kisah hari ni dan semalam...

2 hari berturut mama ada program "I LOVE U 2014" anuran persatuan kepertama di auditorium kejuruteraan,upm...so tgk tajuk macam best kan..persediaan dari sudut kerjaya dalam menghadapi tahun baru yg akan datang..

antaranya para penceramah yg dijemput ialah ustazah NOOR LAILA ANIZA BT ZAKARIA..ala ustazah yg dalam program 3 ustazah tu.....yg lain PROF MADYA DR ABDUL MUATI (pensyarah upm) dan juga AL FADHIL USTAZ CHE AMRAN MD YUSOFF....semua tajuk yg dikemukakan menarik dan bermanfaat...

ustazah sedang memberi ceramah....


my fren......

p/s alhamdullillah cukup dah 7 hari dah lebih pun kursus  mama pada tahun ini.....

Post a Comment