Friday, May 31, 2013

~~ teruja menyambut harijadi di sekolah ~~

x abis2 g pasal sambutan hari jadi aryanna yg dah masuk seminggu ni....gambar baru transfer ke pc semalam...dan nak mengarang pun nak cari mood yg baik jugakkan....hehe...

jom kita terus tgk gambar sahaja..sbb x banyak benda nak diceritakan..eventnya masih sama cam tahun lepas..sambutan hari jadi di sekolah bersama kawan2 di waktu minum ptg....masih tmpat yg sama,kwn2 yg sama,cikgu2 yg sama,cuma keadaan kek je kot yg berbeza..hehe...

sudah semestinya gambar kek yg ditempah mesti ada.....tema princess....

kebetulan pada hari itu,ada ibu bapa yg bagi kek juga sempena hari guru..so,berganda2 lah diaorg makan kek ye..puas....

besday girl pada hari itu.....kemain nak pakai peplum U....di sebelah kanan dai tu,kwn baik dia tu,kemana pergi asyik bersama je....

sebelum potong kek,nyanyi  tuk besday girl mesti ada.....kali ni ramai sbb campur 5 dan 6 tahun sekali...

okey time tuk makan...gembira je semua bila tiba time makan ye....

besday gilrl pun makan juga....yg sebelah tu napa x makan kakak?...mgkin cikgu belum agih2kan lagi kot....

ok,tu saja gmbr2 yg ada..x bnyk sgt makyang   aka cikgu wawa dia tangkap..cukuplah tuk kenangan di masa hdapan...tahun depan kakak dah x sekolah situ lagi..so,ni tahun terakhir kakak di sini....kakak pasti merindui suasana kat sini nanti kan...

p/s sok cuti,en hubby pun cuti..apa plan kwn2 semua di cuti sekolah ini?....hmmm masih difijkirkan nak bawa anak2 ke mana tuk menghiburkan diaorg lagi2 si kakak yg dah mengenal erti cuti sekolah...

Post a Comment