Monday, May 20, 2013

~~ check out dan @ pantai morib ~~

ok,janji2..ni part last dah k pasal percutian ke morib hari tu..dah sebulan berlalu mak cik oiii..hehe....ampunkan saya penunggu gua..eh.....

ok,ok sambung2.....pas dah puas mandi pagi tu,terus balik bilik,kemas2 nak check out lak...k lupa la nak cite pasal breakfast..breakfast termasuk dalam pakej tuk 2 dewasa..kanak2 lak x silap 2 tahun ke atas kena bayar...rm 18..tapi untuk aryanna,mama x bayar pun...ye lah bape bnyk sgt dia makan kan..ciput je..tu pun x sabar2 dah nak ajak mandi kolam lagi....dan pekerja tu pun x kisah n lepas masuk je...ok lah kan....


mesti kena amik gambar kat sini kan..ni trademark ni klu dtg sini....
on way perjalanan balik,singgah pantai morib jap...snap2 gambar,amik angin2 sepoi bahasa, angin lah sgt,panas berdenting tau x time ni..ye lah time tgahari kot....


berlatangbelakangkan pantai..ni redup sikit sbb bawah pokok....nampak mcm dekat je pantai kan,padahal benteng tinngi ni..pantai adalah di bwh....
suka gambar ni..kami satu family...guna self timer je....
k,dah puas bergambar sana sini gambar adalah banyak ,kami terus lunch kat sini siap2..kan dalam entry sebelum ni mama ada cite pasal ada gerai makan kat pantai morib ni kan...so,senang balik umah leh rehat je,x yah nak masak2 dah...


so,abislah kisah percutian kami ke gold coast morib....alhamdullilah..daaa ketemu lagi.....
Post a Comment