Friday, May 10, 2013

~~ gold coast,morib kami dah sampai ~~

alhamdullillah,baru berkesempatan nak buat entry percutian ni..selagi x lepas interview tu selagi tu lah hati x tenang..tapi syukur ke hadrat Ilahi,akhirnya seksaan yg menyesakkan dada tu dah berakhir jua..hihi..semalam mama dah selamat diinterview..dan semoga ada rezeki mama di situ ..In Sha Allah.....

tarikh : 28 - 29 april 2013 

k lah ,kita direct to de point je nak cite pasal percutian ni...kami pergi pada 28 april yg lalu..beli pakej ni kat groupon..sebelum pergi mama email dulu tuk buat reservation..dan tarikh yg mama pilih tu masih ada bilik kosong..so ok lah..mama n en hubby dah sesiap amik cuti isnin tu....

bertolak dari umah dah tgahari...g lunch pe dulu baru teruskan perjalanan...lalu ikut jalan putrajaya - dengkil - terus ke banting...ikut jalan lama....mujur en hubby tahu sikit2 jalan tu,x lah sesat...g pun signboard bnyk..ikut je....smpai sana dlam kul 2,bilik x ready lagi..kena tunggu kul 3 baru dapat kunci...so,jalan2 ke pantai dulu..
dua beradik seronok bermain pasir....

kat kaunter..time ni lum ramai org yg beratur....
kami kat pantai....

seterusnya dah dapat kunci,terus masuk ke bilik....lepas asar baru turun tuk mandi mandi di kolam......yeay..teruja betul budak2 tu..hihih....berlari2 kat dalam bilik tu..siap lompat2 atas katil g..hakhak...



kami 4 beranak teruja nak rasa keempukan katil di sini..hehe...

mama n ayah nak jugak feeling2 lomantik..hehe....

dah rehat2 semua,ptg nak turun mandi di kolam..budak berdua tu dah x sabar....di entry lain cite pasal mandi2 di kolam n gambar sekali k....nak p rehat dulu..maklumler tgahari jumaat ni kan pnjg..

p/s hari ni 10hb may,klu masih ada di dunia,genap arwah ayah 55 tahun....al fatihah tuk arwah ayah..really miss him....
Post a Comment