Thursday, May 23, 2013

~~ happy birthday anakku ~~

hari ni 23 hb mei adalah hari jadi anak dara kesayangan mama,sapa lagi ,klu bukan nur aryanna qistina yg manje2 tu..hehe...manje ke?....

genap dia 6 tahun hari ni...tahun depan dah darjah 1 weh...kejap je dah nak sekolah,anak pun dah besar,maknanya mama pun dah makin tua kerepot..eh eh....x dapat bayangkan macam mana lah nak sekolah tahun depan dgn beg yg berat nnti..badan dah lah maintain kecik comei je mcm mama dia..heheh....silap2 hari bulan mau jatuh ke belakang sbb beg berat sgt..hahaha...

k lah,di kesempatan ini,mama nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR SAYANG,MOGA DIRIMU DIRAHMATI ALLAH SELALU DAN MOGA MENJADI ANAK YANG SOLEHAH KEPADA KEDUA IBU BAPAMU.... wlupun kakak x baca blog mama ni,tapi bila dah besar nnti kakak boleh tau betapa sayangnya mama dan ayah kepada kamu...moga kamu memelihara kami seperti mana kami memelihara kamu semasa kecil...bukanlah bermakna kami hendakkan pembalasan,cukuplah sekadar menjadi anak yg mengenang jasa ibu dan bapa....

eh eh ..teremosi la pulak...

gambar di hari jadi genap ke 6 tahun....
kek yang ditempah kat king hari tu..kek dah cantik,tapi tulisan dia x cantik lah..hmmm...

hari2 dok cakap kat mama dia ni  ary bulan 6 nnti ada exam..OMG....macam mana nak handle anak2 yg nak exam eh?..mama x de pengamalaman lagi bab ni..hew hew....
Post a Comment