Friday, May 17, 2013

~~ sambutan hari guru & preparation for besday ~~



salam n selamat pagi semua..pagi ni cuaca mendung je kat luar....best sejuk je ..hehe....

semalam di fb,di blog,di mana2 sahaja semua pakat2 buat ucapan hari guru..mama pun x nak ketinggalan,cuma terlewat sehari je..hehe...terima kasih pada guru2 yg telah mengajar mama di SRK KBG DATO WAN AHMAD,PERLIS,SMK SYED ALWI PERLIS,juga pada cikgu2  yg telah mengajar anak mama di TADIKA & TASKA CAHAYAMATA KOPERASI UPM,SELAMAT HARI GURU DIUCAPKAN,JASA KALIAN TETAP KU KENANG SAMPAI BILA2....

 hari ni di sekolah aryanna ada sambutan hari guru...dapat surat dari pihak sekolah bahawa para ibu bapa kena bawa potluck utk jamuan mereka pada hari ni..so,mama malas nak pikir panjang n x de masa sebenarnya nak masak2 bagai,ingat nak buat spagetti,tapi brg2 apa pun x de kat umah tu..so,end up beli kek kismis je kat kings confectionery.....jadilah lah kan....



dah alang2 g kedai kek ni,so terus usha2 kek tuk besday anak dara  mama sorang tu minggu depan.....dah lama dia mention nak kek princess jer..so smlm g servey2 lah..dan mujur ada tema ini dan rambang mata mak ni hoiii nak memilihnya....bnyk angat yg cumel2....so dah siap tempah,minggu depan ambik...kek ni ditempah utk nak sambut besday dia kat sekolah next week..so minggu ni,x duk diam kat umah lah nampaknya,nak teruskan misi pencarian tuk goodies bag nak bagi kwn2 dia lak..tahun lepas pun dah buat
mcm   ni,tahun ni dia mention nak lagi..hikhik..ok lah tu,setahun sekali je...mama ayah berhabis duit x pe,yg penting anak2 happy....

resit tempah kek tu....mama tempah flavour coklat,biasa budak2 suka coklat kan, rm 77 utk 1 kg....
so nnti kalau kek dah siap,mama tunjuk rupe mana kek tu eh..dan pasti ada entri sambutan harijadi aryanna di sekolah nnti...ok cau cin cau....hingga ketemu lagi...daaaa....
Post a Comment