Wednesday, May 22, 2013

~~persediaan besday (goodies bag) ~~

Hari ahad hari tu,pagi2 dah kuar nak g cari jajan2 tuk buat goodies bag sempena besday aryanna..niat asal nak g cari benda alah ni je,tapi smpai ke malam la baru smpai umah hoii..melencong ke lain gayanya..4 tmpt dlm satu hari..g south city,en hubby nak tgk pameran kereta,layankan je..pas tu ke viva home cheras,survey2 tuk umah baru nti..tuttt..dah tu ke econsave balakong beli jajan2 ni..lastly,putrajaya..dataran gemilang..kat sini tiap2 hari ahad ade pelbagai aktiviti..best2..

Eh nak cite pasal goodies bag ni,tapi mukadimah panjang bab cite lain..hehe..smlm,dah mula start packing jajan2 ni..ada sikit je lagi nak abiskan hari ni..ada brg yg x cukup la..kena p beli ptg nnti..


brg2 yg dibeli (kopok tam tam,jelly n coklat bola)

bila dah packing...
kali ni  siap ada tag...

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Post a Comment