Wednesday, May 15, 2013

~~ mandi mandi kolam @ gold coast,morib ~~

aishhh..x abis2 g cite pasal ni..k lah,x nak cite bnyk jom tgk gambar mandi2 kami....layannzzzz...
ammar  x sempat cari baju mandi..ahaha..belasah je pakai t shirt....




seronok la si kakak ni..air pun x dalam sgt..paras lutut aryanna je..so memang comfortable  lah nak mandi....
ammar memang takut dgn air hujan ni..hehe....

dah puas mandi kolam,balik bilik berendam kat jakuzzi lak....

dinner x termasuk dalam pakej ni,so pas maghrib menapak kami 4 beranak mencari kedai makan area berdekatan..jalan2 punya jalan,so  terjumpa lah kedai mamak,mamak pun mamaklah..asal kan ado..susah gak nak cari kedai makan kat sini...cuma,masa hari nak balik tu,singgah pantai morib baru tau ada kedai ikan bakar situ...menyesal malam tu x teruskan perjalanan ke depan je sikit lagi,klu x ,boleh menikmati udara malam kat sini sambil makan2..bukan pe,takut jauh sgt dari hotel lak,kang nak balik,sesat..muahaha....tapi sebenarnya x jauh ,mana pung....

nanti up gmbr kt  pantai morib lak k..amboi,berapa banyak part daaa...hahaha....
Post a Comment