Tuesday, May 28, 2013

~~ @ istana budaya,nonton teater chow kit road ~~

pheww pheww lap peluh.....nak cite pasal benda ni pun amik masa 2,3 hari hahhaa..padahal kejadian adalah pada malam sabtu lepas....kemain nostalgia.....

tergedik2 la mak budak ni nak g nonton ha...tiket free la kata kau...siap2 majuk2 bila en hubby x bagi itu tifu  hahaha....jgn mcam tu ye anak2...nak kuar kena minta ijin suami dulu,klu yg dah berkahwin lah,klu belum, minta ijin mak bapak k....hew hew...

perginya kami 4 beradik...tiket de 5 ..so burn je lah satu tiket tu....nak buat mcm mana,ajak yg lain2 semua de hal...en hubby lak keje..balik dah lewat..kang kul bape lak nak smpai sana kan...anak2 tinggai kat ibu sekejap..hehhe....ampun ye anak2,mama nak verangan bujang jap..kihkih....jgn x tau,gigih kami ke sana naik komuter n lrt uolls...haha...naik lrt dari bandar tasik selatan n turun di titiwangsa,amik teksi ke istana budaya hanya rm 10..dekat sgt seh..tapi klu jalan kaki tu berpeluh gak lah ketiak..hakhak...kang malam nak balik,suami kesayangan I sedia mengambil ..x de nya dia nak lepaskan isteri bertuah dia ni n adik2 naik lrt balik tgh2 hening malam minggu tu....kl lak tuh ..hahaha.....

show start  jam 8.30 malam..kul 8 org dah ramai..tunggu wakil dari suria fm call nak serah tiket...setelah dapat,ha  pe lagi show off la n x sabaq2 dah nak masuk....
show jgn x show k....
syarat suria fm,bergambar di mana2 banner chow kit road n upload ke facebook suria fm atau twitter suria fm..glamor sekejap ko....

keadaan kat dalam IB sebelum start..bunyi hon kemain kuat..tu kan trademark chow kit road...hehe...

dah abis show,bergambar dgn artis yg dtg pada mala tu..hans isac n neelofa..ehem2 ada  pe2 ke?...hehe..besar tul badan hans..mama jadi cenonet je duk sbelah dia..haha...

show tamat jam 10.30 mlm...ada sesi sain autografh n bergmbar bersama pelakon2 chow kit road,tapi kami x larat nak tunggu dah..terus balik..n bagi mama,cite ni memang best sgt2,para pelakon pun pandai bermain watak masing2 n muzikal sarat dgn lagu2 dari allahyarham sudirman...memang terbaiklahhhh....

p/s entry coming soon,sambut besday 3 generasi.....tungguu.....
Post a Comment