Wednesday, May 2, 2012

~~ x jadi ke giant,ke nilai 3 kita terjah ~~

semalam ptg x jadi g giant equine park,tapi kami ke nilai 3..shoping kahkah....plan x dirancang pun..g ikut ibu jer..ibu nak beli telekung sembahyang dan sejadah tuk letak kat surau opis dia...pas tu terus shoot ke umah pak cik mama,ecu kat bukit bendera mahkota.....
ibu tgh memilih telekung...dah penat round2,akhirnya terjumpa satu kedai yg menawarkan  harga yg agak berpatutan dgn budget...harga rm 40, goda2 dengan jelingan manja offer2 dapat rm 29 sehelai..ibu nak amik 40 helai..sejadah lak dari rm 15 satu,dapat rm 13 sajok....kain pun jenis material yg elok dan siap bermanik berkerawang bagai....
berbulu telinga mata tatkala melihat kain - kain yg berterbangan bergantungan  atas dan bawah....sib baik lah mama dah beli kain pasang tuk baju raya,x de lah nak heran sgt ngan kain2 ni...tapi hati mendidih gak lah..haha....

setelah dapat hasil memancing borongan,kami terus ke umah ecu..setibanya di sana,hujan turun dgt lebat sehhh...sojuk sikit dunia,alhamdullilah.....dah ler siang tu kepanasan melampau kan.bila hujan sejuk sikit...aktiviti makan2 sajok....si ammar leh lak nampak bola kemain teruja dia main...petanda la tu nak suh mama dia belikan satu..kat umah memang x de bola k....yg bnyk anak patung jer,kehkeh....pic atas tu stop jap main khusyuk tgk iklan pe ntah kat tv.....dah mkn2,tgk rancangan 30 minit ustaz don jap,terus balik umah..dah malam k....esoknya nak keje lagi.....
Post a Comment