Monday, May 21, 2012

~~ birthday preparation ~~

Ptg semalam,ke mydin kajang n econsave balakong la kami mencari jajan2 tuk goodies bag birthday aryanna 23 mei ni..semua pelajar sekelas aryanna 34 org + cikgu2 lagi,so 40 bungkus la kami sediakan..kek dah siap tempah kat sini..hari rabu pagi baru amik dan antar ke sekolah kakak.. 

hasil sopingan semalam
beli cloud 9 ,gula2 lot 100 2 perisa....
kek lapis..satu lagi jelly, x de dalam gambar....
gigih malam tadi jugak mama n ayah packing2 kan semua ni...anak2 dah tido,aman sikit dunia mama nak buat keje kan...tunggu nak stapler je lagi....wrapper tu si kakak yg pilih sendiri nak warna kuning....

alhamdullillah,bulan ni mama ada rezeki lebih sikit leh lah celebrate meriah sikit tuk besday si kakak..dan kakak pun dah tau apa tu erti hari jadi....dari sehari ke sehari,asyik lah tanya mama,bila bulan 5 erk?....hihi..dia tau tu hari jadi dia bulan 5.....

mode : happy tgk anak2 happy....insyaallah,akan ada second celebration for her with makngah, n onyang kat kg ye syg.....

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Post a Comment