Wednesday, May 9, 2012

~~ perihal sports day 2012 - part 1 ~~

seperti yg tersedia maklum,sabtu lepas ada hari kahwin sukan taska/tadika koperasi islam UPM....so pagi2 kami dah tercongok kat situ..dah lah hujan renyai2,dapat sambung peluk tido g pun sodap.....so seperti yg dijanjikan,jom layan gambar jer lah..gambar pun x de la bnyk sgt..sbb sibuk melayan  dak ammar tu yg maha nakal sehh...
keadaan tempat kejadian pada pagi tu..amat sempit bila dah penuh ngan mak bapak gergasi budak + anak2 memasing...tahun lepas buat kat dewan..tapi tahun ni dewan tu digunakan,so tuh yg buat kat tadika sempit jer....
dr dasrilsyah syah,pengerusi koperasi aka dr gigi  memberi sedikit ucapan

antara hadiah cabutan bertuah yg bakal dimenangi....dan piala2 tu semua peserta yg bakal menang main acara nanti....
perbarisan sedia mula.....tuk menyanyikan lagu negaraku....ada yg menangis,ada yg cuak,ada yg terlebih girang anak mama lettew,si kakak....
si kakak kumpulan hijau.....alahai cumell nyer anak mama kt tgh2 tu.....alhamdullillah,tahun ni kakak x lagi jadi drama queen....bersemangat tul dia sukan kali ni..x mcm tahun lepas,asyik lah nak menempek kat mama..last2 satu acara pun x masuk...menangis sampai ke sudah....
kali ni berbaris tuk amik door gift..kali ni dapat botol air,biskut oreo sebungkus n air mineral satu..x amik gambar botol air lak... si kakak dapat warna ungu....x sempat snap gambar aryanna amik beg ni,tapi sempat fokus ke cikgu wawa aka  org kuat adik mama yg tudung hitam tu ....




 mode :k lah nanti sambung part 2 lak..sengal,sports day pun nak berpart2 bagai hahahha.....
Post a Comment