Monday, May 7, 2012

~~ ammar dan bubur ~~

dari penuh bubur ni dah tinggal setengah....
sedapnya dia makan.....nyum nyum.....

alalaa.....cumel bangat aksi ni di hati mama....

selepas makan,baru lah leh main balik....abailan pintu umah yg dah terkopak kat blkg tu.....umah sewa ginilahkekdahnya....
Seronok melihat keletah si dak ammar ni tgh makan..makin berselera dia skrg..lagi2 mama yg gigih masakkan bubur nasi tu kan syg...hehe..sebelum ni asyik lah dok mkn nestum jer kan..bukan pe,bila start bagi ammar mkn bubur je,mesti x lama pastu dia akan berak membuang..tu yg x bagi dah..mcm x rasi ngan perut dia je..tapi bila dah kena sound ngan nurse masa check up baru2 ni,mama tekad bagi jugak bubur..tapi alhamdullillah,perut dia semakin boleh terima dah..tu pun bubur kosong tanpa campur apa2... 

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Post a Comment