Friday, May 25, 2012

~~ hadiah dari mak ngah n mak su ~~

tersenyum gembira....
selamat dah pakaikan rantai ni kat kedai makan anjung....
Balik dari keje ptg semalam,terus deal ngan adik2 nak g mines cari baju tuk kenduri tunang ecah, my cuzzie ahad ni...round punya round satu mall,x jumpa pun baju yg sesuai dgn tema tu...alih2 bnda lain yg dibeli...hahha...mama sempat rembat satu beg,dan complete set baju raya tuk kami tiga beranak kecuali baju melayu ayah je belum...hahaha...dulu kan penah mama cite kain tuk raya dah beli kan..tapi disebabkan berkenan sgt ngan satu jenis kain ni,mama beli tuk tambah g...hahh..x jadi dah tema kelabu..terus tukar ungu lak...

Eh melalut dah cite,nak cite pasal aryanna dapat hadiah besday dari makngah n maksu nya..sempat eh makcik2 nya g carik hadiah masa kat mines tu..,patut ahh mama tunggu depa lama x smpai2....anyway tq makngah n maksu bagi seutas rantai silver..walaupun bukan emas kan..pakai kat sekolah pun x risau sgt kalau hilang..kalau emas,mau mama meroyan menangis setahun kot...hihihi...bukan senang nak beli oiii emas sekarang mahal....

mode : malam ni nak balik kg perak.....yippiee2.....super duper syok....

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Post a Comment