Wednesday, May 2, 2012

~~ AGM PERMATA 2012 ~~

PERMATA hati ni adalah persatuan kaum wanita utk staf dan jugak isteri2 staf yer kwn2...mama baru jer join persatuan ni..baru 2 kali mama menghadiri AGM ni..setahun hanya bayar rm 2.00 melalui  potongan gaji...bnyk aktiviti2 PERMATA anjurkan...antaranya lawatan,kelas jahitan,kelas mengaji,kelas memasak,buat kek dan pelbagai g lah..kalau free,kdg2 mama join lah..tapi yg paling penting dan best PERMATA ni anjurkan of kos lah jualan bulanan iaitu CAR BOOT SALE..tiap2 kali pas gaji mesti ada jualan ni....memang nak suh mama shoping maut kat sini sungguh...

jumaat lepas,diadakan AGM ni buat kali ke 25....di auditorium kejuruteraan,upm....tema warna PERMATA ialah ungu..so,di AGM yg lalu,door gift dapat kain pasang 2meter tuk dibuat baju PERMATA..so,pada AGM kali ni wajib harus dipakai siap bersulamkan manik2...tapi baju mama,x de lah bermanik2 gitu..cukup mendahulukan yg afdal sahaja....iaitu kain dibuat baju..hahaha..

baju baru mama bertemakan PERMATA.....haha....kain kosong sajok..tudung mama x sempat nak carik yg bunga2,so pakai je lah yg mana ada kan...abaikan tilam berbintang dan berbulan di belakang itu....haishh tilam pun nak dok tgh2 umah....
kali ni dapat shawl sebagai door gift....dan jgn x tahu,mama dapat cabutan bertuah  lagi kali ni...tahun dulu,mama dapat jugak..dapat set avon..kali ni dapat 2 helai tshirt....alhamdullilah..acara yg paling ditunggu ni,acara cabutan bulu bertuah ler.....hadiah bnykkkkkk.....sian ibu mama,dia x dapat pun...selesai majlis jam 12.30 pm..dapat nasi ayam bungkus sajok..cukuplah.....ptg jam 3,nak g check up 9 bulan ammar lak.... 
Post a Comment