Tuesday, May 15, 2012

~~ selamat ulang bulan yg ke 10 bulan ~~

nak paut sendiri dah...cumell jer bila dak ammar ni pakai kasut ...


dah pandai pegang botol sendiri dah....
Hari ni 15hb,genap dak ammar 10 bulan...lagi 2 bulan dah setahun...kejap je dah besar..perkembangan ammar sekarang
-boleh berdiri tanpa bantuan tuk beberapa saat..x lama pastu dah jatuh terduduk balik....
- boleh harap dah pegang botol sendiri..tapi nak kena pemerhatian dari mama gak,takut tercekik susu plak kan....
- da latest berat masa 9 bulan 7.4 kg....
-ohhh kemain garang sekarang ni..kalau kakak rampas sesuatu dari dia ha mulalah suara dia mcm marah..bukan nanges ok,tapi marah..hahah....sambil menganga mulut nampak gigi tu..dah mcm gorilla pun ada..hihi....
-bertambah2 lasak,biasalah tenaga jantan anak lelaki kan....
- dah kenal org....bila g umah ibu,automatik dia x nak g kat mak cik mak cik dia yg lain...asyik lah menempek kat mama jer...takut kena tinggal la tu...huhu..
- gigi dah ada 6 btg..2 bawah..4 atas....

tu je la kot yg teringat buat masa ni..nanti ada apa2 per,update lagi k...

mode : mama tgh penin nak order  kek ni..nak yg murah jer tapi sedap hewhew....minggu depan besday si kakak..nak happy2kan dia dgn celebrate besday dia kat sekolah....hari minggu ni time for hunting da jajan2/goodies bag....hehhe....

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Post a Comment