Thursday, November 24, 2011

~~ kenduri kawin anak sepupuku ~~

last sunday,aku ada jemputan kenduri kawin dari sepupuku....dia nak kawinkan ank perempuan dia tuh dia ayat,hahah....buat kecil - kecilan jer kat umah dia di flat ikan...sape yg dok area serdang sure tau kat mana flat tuh..hihi...buat acara wajib jer iaitu akad nikah n ada jamuan makan2....ada gak sanding2 ni,tapi pelamin hias sendiri jer...


time nih,tgh dok sain borang..si pempuan malu2 kucing gitu,heheh...akad nikah jam 11 pagi,buat kat umah dia jer...

antara family2 ku yg hadir.....almaklumlah kwsn flat kan ruangan nya terhad sikit..so,semua melepak2 jer kat luar umah..org penting2 je dok kat dalam ..huhu...

kami 4 beradik..yg tgk kamera hanya aku dan adik bongsu ku ...yg 2 lagi tuh dok melayan perasaan pe ntah..hehe...time nih aryanna sibuk nak berdokong sbb baru pas nangis,x mo adik nya didukung oleh org lain...kedekut punya kakak,org nak pegang adik dia sekejap pun,meraung2 nangis..haishhh....takut sgt adik dia diambik org..kakak2....

selamat pengantin baru to intan dan .......alamak x tau la pulak nama pasangannya ..huhu....semgoa dapat melayari bahtera rumahtangga dengan sejahtera.... :)


alalala....manjanya dia....

kami beramai2 bergambar ngan pengantin.....muka masing2 time nih dah berkilat2 ..dah tgahri weiii, panas....

dalam kul 1 cam tuh,kami pun mohon diri untuk balik..ada agenda lain pulak..next destinasi ker kenduri pensyarah tmpat ibu aku keje kat bandar baru bangi....dtg makan kenduri kat sini rasa cam kerdil jer,sbb kebanyakan tetamu yg dtg adalah dari kalangan org besar2 pensyarah2...
dari perwatakan pun kita dapat tau kan....


ibu n tuan umah..ibu dan bapa kepada pengantin...yg lelaki tu adalah pensyarah kat puasat asasi sains,tempat ibu aku bekerja...

Post a Comment