Tuesday, November 15, 2011

~~ happy 4 months old ~~

hari ni genap ammar 4 bulan...yay dah besar anak bujang mama sorang ni dan makin pandai bermain ngan memek muka erk..hihi..what a surprise,pagi tadi masa nak g keje,ammar meniarap buat pertama kalinya ok..setelah berhari2 gigih usaha untuk menterbalik kan badannya itu,dan akhirnya....syabass bette...betul ke eja cam gitu?...huhu...bila dah dapat meniarap,boleh plak dia dok senyum2 tanda kepuasan..ngan suara2 yg comel gitu...


x sempat nak amik gambar ammar dah boleh meniarap pagi tadi..semuanya sekelip mata,si kakak pun x sempat tgk,sbb dia dok tgh mandi...tempek je lah gambar mama n ammar ni...aci lah eh...mmuahh sayang anak2 mama....


nota kaki : 29hb ada appointment ammar di PK... x tau lah berapa berat ammar skrg ni..mlm2 kuat gak nyusu..entah naik bnyk atau sikit...

Post a Comment