Saturday, October 22, 2011

~~ konvo my cousin ~~

kejadian ni dah lama berlaku,tapi hari ni baru ada masa nak tulis pasal hal ni..hari ni aku free,x da amali..selang 2 minggu baru ada balik..sekarang kan minggu exam bridging...

actually,hubby's cousin,bibi konvonyer pada sabtu lepas,15 hb oktober....satu ketika dulu,dia study kat upm ni,amik cos pertanian....

so hari sabtu tuh,aku ada amali sampai ptg...jadi en husband lah teman mak dia masuk dalam dewan..setiap pelajar hanya boleh bawak 2 org tetamu sahaja..jadi,sapa2 yg bwk family sampai 2,3 biji kereta tu,jawabnya dok melangut kat luar dewan je lah..ada disediakan skrin besar untuk siaran langsung dari dalam dewan..jadi kiranya dapat lah jugak tgk kan,wlaupun keadaannya x seselesa duduk dalam dewan sejuk2 ngan econ huhu...

cousin ku kena sidang ke 2 (slot kedua,jam 2.30 ptg)..habis majlis dalam kul 6 kot,x silap aku..masa tuh hujan,aku dah resah gelisah,macam mana nak photoshoot ngan cousin nih,nak amik gambar kat kwsan depan dewan upm yg baru direnovate tuh...dalam kul 6.15 tu,ujan pun berenti,so dapatlah kiranya amik gambar..hooreyy..jom layan gambar nak...

kami sekeluarga..mak nya yg baju brown tuh...tugu upm blkg tuh (tugu ker),baru je siap buat..sebelum ni kwsn ni ditutup untuk direnovate....bajet cantik punya,bila konvo start,tugu ni pun siap...


nampak x mekap aryanna yg tebal tuh?...dah la putih melepak (bukan nak puji k,hehe)...bila mekap tebal sgt dah macam opera cina pun ada..nih semua kerja makcik2 dia la ni..haishh...gitu lah klu ada anak pempuan,minat mekap2 plak..tapi aku x berapa minat mekap2 nih,sbb tu sememe je muka aku..haha...,jadi aryanna ikut sapa eh?..haha..sila jawabbb sendiri...kikiki....
tahniah bi dah grad pun awk..pas ni leh la cari keja..hihi....hari ni jam 7 pagi tadi,diaorg dah selamat naik flight pun balik ke srwk....my hubby antar diaorg ke airport jam 4 pagi tadi..huhu....k lah,nanti cite pasal g icity lak k .....
Post a Comment