Sunday, October 16, 2011

~~ i - city ~~

cukuplah tajuk jer dikhabarkan dulu...cerita2 panjang bakal menyusul kemudian..kami ke i-city tadi...bersama family hubby....baru je smpai umah ni,huhu..penat badan pun x hilang lagi,hahaha...cousin hubby dtg sini ada majlis convocation beliau kat upm...majlis tu berlangsung petang tadi...nanti aku buat entry pasal tu k..huhu...k lah,nak out dulu,nak tido..esok nak jalan2 lagi bwk cousin g photoshoot area2 kl ni..sabtu depan dia nak balik sarawak dah...
Post a Comment