Saturday, October 29, 2011

~~ kami di KL ~~



kejadian dah lama dah...masa sepupu husband dtg sini lagi...tapi skrg baru nak cite..haha..x sempat la weii..smlm paper last exam bridging..next week start kuliah balik,adoii la..rasa x sempat rehat langsung ..sesak napas I tau..huhu...

hurm,hari tuh kan ada aku cakap kami round2 KL,bwk saudara photoshoot (photoshoot la sgt,haha...)..x nak cite bnyk..jom layan gambar jer...

kami di istana negara... haishh kakak aka aryanna tgk ke mana lak tuh?...tgk kuda eh?...

kami sekeluarga....apsal buruk bebenor en husband berposing ni..dia memang failed la bab2 posing ni..grrr....nampak gaya kena masuk kelas berposing ni..haha

kami kat tugu negara plak..mcm sama jer posing en husband ku gmbar ni dgn gambar kat atas tu?..betul x alu cakap,tu jer cara dia posing..haha...abg2....

ragam anak daraku...dah pandai posing sekarang ye syg...sapa ajar?...hahhaa....but i like..cer tgk pic yg dia lompat tu,kemain tinggi..haha...

sayang anak2 mama...mmuahhh...si tecik tu pun pandai jer senyum2...mcm tau2 je bawak dia jalan...haha...semua gambar ni kat KLCC...ary bergambar ngan moto tuh,masa tu kat sini ada pameran motor kuasa besar sempena perlumbaan motor kat sepang tuh...
ok,tu je lah yg mampu aku letak kan kat blog ni..bnyk sgt gambar,x tau nak pilih yg mana..haha..yg pasti gambar berdua2 an ngan en husband memang x da..payah sesangat kami ni nak bergambar berdua sejak dah ada anak ni..haha...alasan ....
Post a Comment