Monday, October 17, 2011

~~ exam,exam ~~

hari ni ptg karang aku ada exam bridging paper 1 F004 (prinsip pengukuran),dr nizam punya...seminggu ni hadap exam je lah..smpaikan aku kena g kursus pun aku tolak,nak hadap buku punya pasal...nampak tajuk cm senang,tapi bnyk term2 kena hafal..sib baik x de soklan kira2,dr dah bagitau awal2..so bnyk menghapal n baca2 je lah..walaupun baca2 jer,tapi mau pecah pala otak ni gak..hoho..ni berhenti jap hapal,ngadap blog dulu..kuikui...dah la semalam,seharian g photoshoot kat tempat2 menarik kat kl nih bwk cousin hubby bergambar ngan jubah konvo dia,huhu...penat berjalan pun x hilang lagi..mood nak membaca tu x berapa nak ada la,hahaha..

doa2 kan semoga aku dapat menjawab dgn tenangnya (aku berdoa2 gak supaya aku dapat peluang tuk pnjang2 kan kepala tgk owg sebelah,haha) pada ptg ini ye kwn2..hehe...

hahahhaaaa....boleh blahhh la dgn ayat dia atass...skema sgt la klu aku sukaaa exammmm..hahaha...nak gelak jahat lagi..hahaha....k sekian tuk hilangkan stress aku ni..k nk g menghapal balik ni,daaa...
Post a Comment