Thursday, September 29, 2011

~~ ole - ole dari pangkor ~~

hari sabtu lepas,ibu dan adik2 aku g pulau pangkor,ada family day opis ibu...aku x g,ibu ada ajak tapi payah la nak bwk budak tecik nih naik bas bagai...en husband konfom2 x leh g,sbb dia keje hari sabtu tuh...


tapi xpe,walaupun aku x dapat g,tapi diorg tetap belikan sesuatu tuk kami..jom tgk apa kah benda nya itu....






seperti biasa,pangkor kan terkenal dgn makanan2 yg macam nih...sotong kering lah,satay ikan lah....kat satay ikan tuh dia tulis ikan charhaosmut ..ikan pa tu erk?...gambar dia mcm ikan emas yg org dok buat hiasan tuh..x kan ikan tu kot dibuat nya satay nih?..erk,tiba2 x sedap tekak lak..haha,,tapi bila time nak mkn amat sedap sekali rasanya..bila tgk kat wrap dia tuh,erkk....hehe....



baju2 dari pangkor for me n also for my hubby...



untuk anak dara ku pun ada juga....cantik,sesuai dipakai di tepi pantai dgn baju yg seksi gitu..hehh...



si aryanna x sabar2 nak pakai...siap suh amik gambar lagi tuh...huhu(abaikan org2 di belakang tuh,dok bergaduh apa tah..haha)



terima kasih pada family aku yg masih ingat kepada kami wlaupun kome jalan ke mana2 ,heheh..tapi satu jer,untuk ammar x dakkk ole2...huwaaa..leh mak tok kata lupaaaa....huwaaa..mak tok lupa pada cucu nya yg sorang lagi...hahah....masih dok ingat ada sorang ja ka cucu mak tok oii...

Post a Comment