Wednesday, March 30, 2011

muka aku,oh no !!!


owhhhh tidakkk...nape kulit muka aku srkg nih makin teruk erk?...adekah sbb hormon ibu mengandung sbb kan muka aku jadi cam nih....naik bintik2,jerawat pun ada gak...sakit tau...

klu dulu,klu tumbuh jerawat tu maknanya nak period lah..tapi skrg period dah x kuar,so dia tumbuh jugak ker?...huhu....tumbuh jerawat pun x de la smpai teruk cam skrg nih....

tulun2,dah x lawa kulit muka ku ini..dulu okey je,wlaupun x de lah licin halus mulus gitu kan...heheh.....

dolu2 cantik jer kulit I,heheh...pasan....tapi betul lah,beza tul dari dulu..sejak akhir2 ni jer,sejak aku pregnant nih,kulit muka makin menjadi2 teruk...haha


ataupun,adakah sbb set simple yg baru aku try2 pakai 2 bulan nih x sesuai ngan aku....tapi aku rasa cam selesa bila pakai benda nih...huwaa...cam ne ni?....


SIMPLE starter pack....foundation temulawak tuh x termasuk dalam pakej tu tau...aku memang simpan dalam satu beg senang....

Post a Comment