Tuesday, March 22, 2011

baca novel !!!

hahaha,klu nak tahu aktiviti masa lapang aku skrg ialah baca novel....yuuhuuu...almaklumlah,skrg kan cuti bridging...pe lagi kan...x payah susah2 nak baca buku nak exam yg boleh bikin stress tu... ...baca novel,release jer rase...nanti dah start kelas balik,dah buzy x sempat nak baca lagi...baca novel nih kan kegemaran aku jugak..heheh..
lagi2 plak stok memang tgh banyak...buku lama pun lama la..janji aku x baca lagi kan...member aku,kak g adalah yg tukang supplier buku2 novel nih...actually,anak2 dia minat baca...so,diaorg suka beli..aku nama je peminat novel,tapi klu ibarat perkara wajib nak beli tiap2 bulan tu x de lah kan...tgk budget n tgk klu cite tu besttt gilerrr,baru aku beli...hahah...


ok .nih antara dua buah buku yg sedang aku pulun nak abis kan baca...sebenarnya bnyk lagi,maleh nak snap2 pic kan...cukup lah yg ado ni ha....

suka aku tgk cover depan novel dosa semalam tu..putih bersih je....jalan cite pun best..kisah sorang pempuan yg kehidupannya telah musnah akibat perbuatan seorang lelaki yg durjana,telah merogol si pempuan nih..hmm watak pempuan ni namanya nurul hanim...kesudahan cite?...hohoho...aku belum abis baca g k....poyo je kan aku ni,nak cite tapi suh baca sendiri,ade ke patut..kahkahkah....


Post a Comment