Thursday, March 3, 2011

mendekati tarikh itu :)....

salam...lama dah rasa x menulis aka membebel kat blog ni kan...hmm,lately nih,bz ngan ujian 2 bridging..tinggal 3 paper je utk dihadap lagi..hahha...mood malas nak menulis pun ada gak..maklumlah hormon dah x menentu sgt skrg..balik umah jer,badan letih rasa nak terus bomm jer....

hohoho...berdasarkan tajuk entry yg aku buat tuh,tarikh apa yg aku takut sgt2 kan tu?...hehehheh....actually,lagi 3 hari aku akan bertambah umur setahun lagi...makin bertambah yer,bukan makin berkurang..tu yg paling takut...huhu..turn to 26 years old, maintain muda g kan...hihi...takut akan tanggungjawab yg semakin bertambah,pemikiran yg matang seiring dengan usia dan x lama lagi akan bertambah sorang lagi ahli keluargaku...

gambar terbaru mak buyung kat tasik mardi....perut x bape nampak lagi,kehkehkeh... selebet nyer..muka pun x berbedak...heheh..sejak pregnant nih,memang teramat malas nak bermekap bagai..cuma nak g kerja je baru berhias sikit2....tu pun ala kadar je....
mampukah aku menghadapi semua cabaran dan tanggungjawab yg besar ini?...hmm tepuk dada,tanya lah hati kan....

Post a Comment