Tuesday, March 29, 2011

bridging dah nak start !!!

haishhh,malasnyer rase....next week,kelas bridging dah nak start balik...utk tahap 3 lak..hmm,berkampung la lagi selama 2 bulan nak mentelaah buku bagai kan....


malas....malas.....malas.....bile nak abis ni?...huk huk huk....tapi tahap kali nih ade sedikit sedey..sbb kami semua akan berpisah subjek ikut bidang tugas hakiki masing2...cam aku of cos la kena amik subjek fizik kan...dah nama pun budak fizik....group kami kali nih sikit je student nyer..10 org je...nape ramai x suka fizik eh?...susah eh?...bagi aku pun susah..hehehe....



nih jadual tuk tahap 3 nanti....nampak x tu?...2 minggu kuliah,terus exam....2 minggu plak tu exam..mana x biul pala otak nih...hahahha....

Post a Comment