Friday, January 14, 2011

hepy besday sayang.....

hari nih,14hb jan ..genap suami ku berumur.......korang bilang ahh sendiri..lahir tahun 80...huhuhu..berapa?.....dah tua kan hubby kita...hepy besday abang....moga dipanjangkan umur dan murah rezeki dan i always luv u ..mmuahh... bgun pagi tadi terus wish kat abg....smlm nak tunggu smpai kul 12 mlm,nak wish..aiseh man,cam mana leh terlelap lak smbil2 tgk tv tu..hihihi... besday ayg abg jgn lupa lak ekk..huhu.. abg selalu lupa( bukan lupa,tapi x perasan tarikh bila dah dekat,itu kata hubbyku)...ahh alasan..heheheh..tapi dekat2 nak besday aku,selalu aku bagi hint kat abg " abg hari nih bape hari bulan?...heheheh....


hmm...setakat ni lum ada plan pape g nak wat celebration kat abg...sibuk la..esok satu hari dah ada amali lak...kecik2 jer celebrate pun jadi lah...ajak abg g tgk wayang lah ok x?...lama dah x tgk wayang sejak dah kawin nih...huhuhu...pas tu banjer abg mkn jer...kan kan kan...


ni dia hubby ku..nih masa kat jawang,time raya 2010...i luv boh of them...mmuahh...

Post a Comment