Monday, January 3, 2011

my mum besday di ambang tahun baru.....

di ambang malam menyambut tahun baru 2011,kami adik beradik juga di ambang tuk menyambut hari jadi ibu kami yg jatuh pada 1 JAN setiap tahun...jadi,secara x langsungnya,seluruh dunia meraikan saat tibanya 1JAN di tahun baru, juga meraikan hari jadi ibu kami..hehehe..perasan....


Hepy besday ibu yg ke......shhh rahsia...muda g tau..hihihi...didoakan semoga murah rezeki pada tahun baru ini dan dipanjangkan umur.....


menanti detik tahun baru 2011 di putrajaya...jalan punya lah jammed giler....hasrat hati nak celebrate besday ibu kat dataran putrajaya..sekali x leh masuk da..jalan tutup...aku pun x tahu kenapa jalan tutup...padahal bukan der pa pun...bunga api pun langsung x der...hampa hasrat hati beberapa umat yg berkumpul sama malam tu....



last2 x dapat celebrate kat situ,plan B muncul..lets go to da soho seafood at bangi....come on bebeh... :)


sampai sana,terus wat surprise kat ibu..hepy besday to u...hepy besday to u...hepy besday to ibu,hepy besday to u....sekilas aku terlihatnya, mengalir air matanya..dgn cepat dia menyeka air mata itu...ceewah...terjadi drama sebabak sekejap....saat ini,besday mum excited nak ptg kek...


ni lah gambar kek nya dari dekat...sedap kan?...terliur oo tgk coklat nya yg cair itu....harga pun leh tahan lah..... beli kat kedai kek melody bukit serdang..first time beli kat kedai kek nih..saja ubah selera...selalu beli kat king berhampiran grand union tu...



selain kek,menu utama malam tuh ialah kfc...kat soho tuh,just order sotong n udang goreng tepung n air jer...mana tau kan,klu plan awal nak celebrate kat soho nih,leh tempah makan kat situ jer..x yah beli kfc bagai...kfc pun dah naik sejuk bila kami smpai kat restoran tuh...

aryanna tgh makan coleslaw(betul ke eja tuh)...minat tul dia ngan salad sayur tuh...satu mangkuk dia sorang leh habis kan..

Post a Comment