Saturday, January 22, 2011

ecu dah kuar....

hari nih,aku ada kelas amali kimia...pagi2 lagi ibu call kata ecu dapat kuar hari ni...so,x dapat lah aku nak g...just my husband n aryana je g,bwk ibu n dik la satu kete jer..nanti en husband kena bawa balik keta ecu.. kaki dia masih x ok lagi tuk memandu...


tu lah dia org nyer yg sakit itu..nih sebelum nak g bayar bil hopsital kot,klu x silap aku la.....ibu aku x abis2 nak berposing,kat mana2 ajer....haiyaa...


alolo....ecu malu2 lak org amik gambar dia..heheheh...nampak x,kaki dia yg berbalut itu....


sebelum nak balik,nurse bukak lu jarum yg kat tgn ecu tu...

Post a Comment