Saturday, January 22, 2011

ecu kena warded...

smlm,pas abis kelas bridging ,terus menuju ke KPJ specialist kajang tuk melawat ecu(pak cik aku,adik ibu yg bongsu)kena warded kat situ...kaki dia ada sikit ketumbuhan kat buku lali..so doktor sarankan agar menjalani sedikit pembedahan tuk membuang ketumbuhan tersebut...


operation tu dijalankan di awal pagi...so,ptg tuh kami g dia dah selamat operate....masa kami smpai,mak yang n kak eda dah ada...so,kami lepak situ smpai kul 9.30 mlm..iaitu waktu abis melawat...kat KPJ ditempatkan satu bilik 2 org pesakit..kebetulan,masa kami smpai,pesakit kat sebelah katil ecu dah nak kuar..so,pas cina apek tuh kuar,so apa lagi bermahajarela la kami conquer de bilik..heheheh...


time nih,dah nak balik....memang bising la kitaorg time nih.....smpai kan nurse kat situ tegur shhhh....hehehe...ampun nurse...hihi.. family kami nih memang ke mana2 pun havoc terlebih..hehehe...

tapi kan,punya lah lama dok kat situ,smpai terlupa nak tangkap gmbar ngan pesakit..haishh....

pas tgk ecu....kami g mkn kat restoran satay haji samuri plak..mkn satay jer...ibu belanja...hohoho....

Post a Comment